رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک پارک علم و فناوری خراسان رضوی با مرکز آموزش عالی کاشمر در اجرای طرح دستیار فناوری خبر داد.
دکتر هادی معماریان در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر با بیان اینکه فراهم نمودن بستری مناسب به منظور تربیت نیروی متخصص و ایجاد اشتغال در کشور امری مهم تلقی می شود، گفت: با توجه به چالشها و مسائل متعدد پیرامون اشتغال که جامعه با آن مواجه است طرح دستیار فناوری به منظور هدایت هدفمند آموزه های دانشجویان و دانش آموختگان به سمت استفاده کاربردی و کسب تجربه عملی جهت شکل گیری دانشگاه جامعه محور، پاسخگو و کارآفرین و ایجاد انگیزه و حس نشاط و القای تفکر آموزش پویا در دانشجویان و با هدف تربیت نیروی متخصص برنامه‌ریزی شده است.
وی افزود: در راستای افزایش همکاری مشترک و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود جهت اجرای طرح دستیار فناوری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین مرکز آموزش عالی کاشمر و پارک علم و فناوری خراسان رضوی منعقد شد.
معماریان گفت: گسترش زمینه‌های همکاری مشترک، ایجاد فرصت‌های شغلی برای دانشجویان و دانش‌آموختگان در واحدهای فناور، تکمیل فرآیند تبدیل ایده به محصول و تسریع در روند انتقال فناوری، ایجاد زمینه‌های مشترک جهت بهره‌مندی از توانمندی‌ها و خدمات متقابل دانشگاه و پارک، تقویت واحدها و شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در راستای اجرای طرح دستیار فناوری، از جمله اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه است.
این تفاهم نامه در 6 ماده به تصویب رسید و از اردیبهشت ماه امسال به مدت سه سال معتبر است.