برای حل مشکلات منطقه باید  از نخبگان کمک گرفت

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در جلسه دیشب شورای شهر کاشمرگفت: برای حل مشکلات منطقه باید  از نخبگان کمک گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر دکترهادی معماریان درجلسه  شورای شهر در جمع نمایندگان مردم طی سخنانی با تاکید براینکه دانشگاه در راستای انجام مسئولیتهای اجتماعی خویش در سالهای اخیر به خوبی ایفای نقش کرده است گفت: باید از نتایج پژوهش های اساتید دانشگاه ها و نخبگان منطقه در راستای آینده پژوهی و  ترسیم چشم انداز منطقه و  به دست آوردن راه حل منطقی رفع مشکلات بهره جست.

معماریان با اشاره به بحران آب و قرارگرفتن دشت کاشمر به عنوان دشت ممنوعه بحرانی و افت قابل توجه منابع آب زیرزمینی گفت: موضوع آب یک موضوع فرانهادی است و باید همه ذینفعان اعم از مردم و مسئولان نسبت به این بحران با حساسیت عمل کنند.

وی به پژوهشهای بسیاری که در حوزه آب و منابع آبی منطقه و موضوع پیامدهای آن از جمله فرونشست زمین و فرسایش خاک و ... انجام شده  اشاره و اظهار داشت:  تأمین مالی نوآوری و تحقیق و توسعه ر یکی از مهم‌ترین موضوعات پیش روست به ویژه آن که طی سال‌های اخیر در تأمین مالی پروژه‌های نوآورانه با مشکلاتی مواجه بوده ایم.

معماریان با اشاره به قرار گرفتن  در شرایط تحریم گفت:  در این شرایط پژوهشگران و دانشگاهیان فوق‌العاده خوب عمل کردند و به نسبت ورودی در حوزه پژوهش خروجی فوق‌العاده خوبی داشته‌ایم به طوری که برای اولین بار در جمع کشورهای دست یافته به نوآوری قرار گرفتیم.

وی با اشاره به اینکه امسال هفته پژوهش با شعارپژوهش و فناوری، پشتیبان تولید نام‌گذاری شده است ؛افزود: برنامه ریزی جهت برگزاری تعداد ۱۳ کارگاه آموزشی ، تجلیل از پژوهشگران برتر و رونمایی از فعالیت های تیم های نوآور مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز و آغاز سلسله نشست های فراسوی بحران در منطقه ترشیز از جمله برنامه‌های شاخص مرکز آموزش عالی کاشمر در هفته پژوهش است.

رییس شورای شهر کاشمر نیز گفت: با توجه به بحران آب در این شهرستان و بروز پیامدهای پرشمار آن از جمله افت منابع آب زیرزمینی و فرونشست زمین شورای شهر کاشمر با کمک نخبگان به دنبال تهیه سند تدبیر آب است

علی اصغر مرادزاده افزود: ما به دنبال تهیه الگوی سند تدبیر آب در شهرستان هستیم.

وی ادامه داد: در این خصوص باید دو کارگروه متشکل از مهندسان و افراد باتجربه درحوزه  آب تشکیل گردد و پروژه‌های شهرداری با همکاری کمیسیون فضای سبز، پیوست صرفه جویی آب داشته باشد.

وی افزود: باید با یک اقدام جدی از طرف شهر و شهرداری مطالبه آب تبدیل به یک مطالبه عمومی شده و صنعت تدبیر آب در اختیار همگان قرار گیرد.